29 sept. 2011

Dr. Robert Cialdini In Romania-Cum sa fii convingator in business?

Dr. Robert Cialdini, cel mai cunoscut expert în psihologia persuasiunii, vine în România ca invitat special al Mastermind Communications pentru a susține seminarul CUM SĂ FII CONVINGĂTOR IN BUSINESS, eveniment organizat la București în data de 30 septembrie.

In domeniul științei influenței și persuasiunii Dr. Cialdini este astăzi cel mai citat psiholog din lume! El va susține la București un seminar în care va demonstra publicului forța și funcționalitatea celor 6 principii ale persuasiunii, teorie care l-a făcut celebru.
Specialiștii în marketing și vânzări lucrează cu cel mai important și fragil material: încrederea clienților. Acești profesioniști știu că persuasiunea este un proces continuu, că o singură realizare nu garantează continuitatea succesului, că a fi onest în relațiile de afaceri este una dintre puținele garanții că oamenii vor vrea să mai facă afaceri cu tine. Mulți dintre ei își doresc să-și îmbunătățească abilitatea de fi mai persuasivi atunci când negociază cu un distribuitor care să le preia marfa, iar alții să convingă cu mesajele lor când construiesc o campanie de advertising pentru ca marfa aceea să plece de pe raft.

Liderii știu că inspirația, persuadarea celorlalți să creadă în țelul lor și să-i urmeze sunt printre cele mai importante aspecte ale artei și științei conducerii. Managerii moderni fac asta zi de zi cu echipele lor: îi conving și se lasă convinși, atunci când știu să asculte oamenii pe care îi ghidează. ”Acestea ar fi doar două dintre motivele care ne-au făcut să-l invităm pe Dr. Robert Cialdini, cel mai cunoscut socio-psiholog în teoria influenței și persuasiunii, să susțină un seminar în România”, a declarat Mihai Mătieș, directorul Mastermind Communications. Prezent pentru prima data în țara noastră, Dr. Cialdini va exemplifica prin noi cercetări modul în care cele 6 principii ale persuasiunii ne ajută să obținem de la cei cu care interacționăm mult așteptatul DA. Încrezător în utilitatea acestui eveniment pentru sectorul de afacri din România, dl Mătieș a adăugat: ”Atât eu cât și colegii mei de la Mastermind Communications suntem siguri că seminarul din 30 septembrie va fi cel mai important reper din agenda evenimentelor de business ale toamnei. Dr. Cialdini ne promite noi studii și descoperiri științifice pentru a ști cum putem să fim mai convingători, păstrând principiile eticii în afaceri”.Ne vedem acolo Mihai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu