26 oct. 2011

Tranzactie surpriza pe fashion - Un nou magazin peste 1300 mp cu cele mai mari branduri in Iasi!

Pasionatii hainelor de marca vor putea sa isi achizitioneze incepand cu luna decembrie 2011 in Iasi imbacamintea de la marile branduri la cele mai bune preturi. Marci ca Guess, Liu-jo si D&G vor putea fi cumparate de la Grandi Firme Outlet,pe Calea Chisinaului,Nr. 23 A(Fostul studio Velluto).

Dupa deschiderea cu succes al celui de-al treilea magazin din Romania,in Timisoara ,Grandi Firme Outlet se pregateste sa inaugureze cel de-al patrulea magazin din Romania ,si primul din zona Moldova, in Iasi.Magazinul se intinde pe o suprafata destul de mare,peste 1300 de mp si este conceput mai mult în stil boutique, iar conceptul de amenajare aparţine unui renumit studio italian de arhitecţi şi designer de interior – autorii conceptului global de magazin LIU JO, ale cărui caracteristici se găsesc în fiecare locaţie a brandului, indiferent de ţară sau continentul pe care se află.

Grupul Yoox,este partener global in vanzari ale celor mai de succes branduri de design si fashion.Grupul are renumite magazine de lux,birouri si operatiuni in Statele Unite,Europa,Japonia,China si Hong Kong si in peste 100 de tari din intreaga lume.Grupul Yoox este listat la bursa din Milano ca YOOX.MI.

Din ratiuni de imagine,retailerii au ales spatiile stradale in loc de Centrele Comerciale,in acest sens locatia a fost atent aleasa si selectata ,in primul rand pentru a asigura o maxima expunere catre toate segmentele vizate ,dar mai mult sa utilizeze si sa beneficieze de reputatia zonei comerciale Podu Ros.

Piata si posibilitati.In Romania celelalte magazine au deja succes.In Timisoara ,Cluj si Oradea ,magazinele functioneaza deja de la mijlocul anului trecut ,iar in strainatate functioneaza deja de la mijlocul anilor '90,si sunt considerate ca fiind lantul de magazine cu cresterea cea mai rapida.Criteriile de succes in tara tuturor posibilitatilor sunt:expunere maxima catre toate segmentele de piata a clientilor si un mix al celor mai mari producatori de branduri.

Paradis pentru adolescentii ieseni si nu numai.

Atractia principala pentru clienti o reprezinta faptul ca pot cumpara haine de la renumite branduri la preturi foarte reduse.Ca aproape peste tot ,partea de articole de dama va fi cea mai generoasa.Vor putea fi achizitionate haine,incaltaminte si accesorii deosebite si trandy.Acesta este cel mai nou magazin Grandi Firme Outlet in Iasi,in care puteti gasi multe branduri renumite in acelasi loc,si care va deveni cu siguranta prin rafinamentul amenajarii magazinului si al colectiilor prezentate un punct de referinta in moda si trandul iesean.Tranzactie sustinuta si negociata cu succes dupa aproape 5 luni de negocieri de catre Compania Imobiliara UIL CASA,prin Iulian Ursache,specialist retail.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu