7 sept. 2011

Centrul IDEO aproape de inaugurarea oficiala!

Numaratoarea inversa a inceput!Primul Centru de Sprijinire si Dezvolatare a Afacerilor din zona Moldova-Iasi va fi inaugurat in curand si va intruni peste 50 de companii de consultanta in marketing,contabilitate ,serviii financiare,consultanta in management si infrastructura IT.
Cu o suprafata utila de peste 11000 mp ,la standarde de top quality ,cel mai important proiect din Iasi este aproape de finalizare.Centrul a fost recent finalizat pe structura din fier si beton,iar inchiderea perimetala s-a facut cu pereti cortina si sticla in nuante diferite,urmand sa se amenajeze spatiile de parcare ,spatiile de intrare in cladire si precompartimentarea interioara a birourilor.Primii chiriasi au devenit foarte atrasi de noul concept al Centrului de Sprijinire si Dezvoltare in Afaceri incheind contracte pe suprafete cuprinse intre 150 -250 mp,precum si 1500 mp.
Gradul de ocupare este de aproximativ 80%,iar de restul suntem in negocieri.Speram ca pana la deschiderea oficiala sa avem si restul spatiilor inchiriate. Iulian Ursache,specialist office space rental UIL CASA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu