21 iun. 2010

Importanti Colaboratori,Parteneri- UIL CASA!

COMPANIA IMOBILIARA UIL CASA ITI PUNE LA DISPOZITIE LISTA CU CEI MAI IMPORTANTI CLIENTI :
Grupul de firme Phoenix(Cladiri de birouri si activitati de editare a celui mai important furnizor media de anunturi pe zona moldova)
Ropharma- (fostă IassyFarm Iaşi) este o companie distribuitoare de produse farmaceutice din România. În septembrie 2007, şi-a schimbat numele din IassyFarm Iaşi în Roharma iar sediul social a fost mutat la Braşov.Compania este deţinută de Add Pharmaceuticals Ltd din Cipru, care controlează 75,3% din totalul acţiunilor. Acţiunile companiei sunt cotate la categoria de bază a pieţei Rasdaq, secţiunea XMBS, sub simbolul IAFR.
Operator Cultural
Cel mai important furnizor de servicii interdependente, destinate activităţilor şi instituţiilor cu profil cultural, care acţionează atât la nivel local, cât şi internaţional.
Grupul de firme TerraMold,In prezent, grupul TERRAMOLD se compune din 6 firme, ce acopera un spectru foarte larg de activitati: Terramold, Terramold Invest, Terramold Construct, Terramold Lex, Terramold Medical si Terramold Protect Darian Specialist in "diagnosticarea"valorii
DARIAN DRS, fondată în 1990, este începând cu anul 1994 membru corporativ ANEVAR (Asociaţia Naţională a Evaluatorilor din România), lucrările elaborate fiind în conformitate cu Standardele Internaţionale de evaluare (IVS) adoptate în România. DARIAN DRS S.A. a fost auditată de SGS şi a obţinut certificarea în domeniul calităţii conform ISO 9001:2008, încă din anul 2003, recertificat în 2009.
Eco Invest-Specialistii in management de proiect,financiar-contabil si al calitatii!
Realizarea de servicii de management de un înalt profesionalism, care să aducă satisfacţii clienţilor noştrii şi care să aducă beneficiile dorite fiecărui client în funcţie de nevoile şi strategia lui de dezvoltare.
MAR Center,Dezvoltarea de proiecte imobiliare pentru companii.
According Group,ACCORDING GROUP este o companie de distributie in domeniul materialelor auxiliare de constructii cu activitate atat pe piata industriala cat si piata de retail, oferind clientilor solutii complete si adaptate nevoilor lor.
Pe piata industriala este lider in Romania in furnizarea de solutii profesionale pentru productia de geam termoizolant si prelucrari de sticla.
Pe piata de retail este unul din furnizorii cei mai importanti la nivel national pentru solutii de etansare si izolare sub brandul propriu COMPAKT.
Textila Group,TEXTILA este una dintre cele mai importante firme de accesorii textile din Romania.
Ceramica Iasi,Ceramica Iasi este unul dintre cei mai importanti producatori romani de caramida si blocuri ceramice si dorim sa devenim un lider cu un cuvant important de spus pe piata materialelor de constructii din Romania, prin portofoliul de produse, prin calitatea echipei si printr-o atitudine deschisa si flexibila fata de consumatorii si partenerii nostri.
ATTIS GROUP Iasi,Dealer al Leader-ului Mondial in Productia de Gaze Tehnice Industriale si Medicinale LINDE AG, cu reprezentanta in Romania, LINDE GAZ ROMANIA SRL ; societatea este unul dintre cei mai mari Distribuitori din tara care doreste ca in Jud Iasi si imprejurimi sa asigure Servicii de Calitate pentru toti Utilizatorii de Gaze Industriale.
DAN ZAHARIA,Retail Management si consultanta imobiliara.
SANDS MARKETING,Servicii profesioniste in turism.
Printre clientii companiei noastre se numara firme si reprezentante de prestigiu mentionate mai sus, societati de asigurare precum si numeroase persoane fizice.Recomandarile acestora certifica gradul inalt de originalitate,profesionalism si motivatie al specialistilor nostri imobiliari.Suntem o echipa de OAMENI care lucreaza numai in interesul altor OAMENI.Echipa Uil Casa multumeste tuturor clientilor,partenerilor si competitorilor, si isi doreste ca in curand si dvs.sa va numarati printre ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu