31 iul. 2011

Bilant UIL CASA-Iulie 2011


UIL CASA Imobiliare,cel mai nou standard de servicii imobiliare din Iasi

Dupa 2 ani de activitate imobiliara,suntem mandri de tot ce am realizat si de faptul ca am reusit sa schimbam modul de lucrul al agentilor imobiliari din Iasi,si mai ales al partenerilor nostri .
Am pornit la inceputul lui 2010,pe acest drum cu credinta si dorinta ca putem imbunatati “serviciul imobiliar” din Iasi, ca putem fi mai mult decat o agentie imobiliara si ca putem conjuga entuziasmul si profesionalismul consultantilor nostri imobiliari cu determinare si seriozitate pentru a oferi mai mult decat o vizita la un imobil,mai mult decat o vanzare de o adresa(apartament), am pornit pe acest drum, pentru a oferi un nou standard de servicii imobiliare si pentru a aduce plus valoare proprietatilor dumneavoastra. Ne-am adresat intotdeauna cu corectitudine beneficiarilor nostri, transparenti si motivati, sa sprijinim si sa ajutam.
Activitatea de pana acum ne da mari sperante si ne ajuta sa intelegem ca asteptarile noastre au fost realiste. Suntem in acest moment compania cu cel mai nou standard de servicii imobiliare si cel mai proactiv marketing imobiliar din Iasi,cu cei mai multi clienti satisfacuti, cu cel mai extins portofoliul de proprietati,cladiri de birouri,peste 30 000 mp,si spatii stradale(pietonale),peste 10000 mp. Insa succesul nostru nu este definit doar datorita unei bune acoperiri a ofertelor de spatii de birouri de calitate, a spatiilor stradale, si a numerosilor clienti,succesul nostru este definit de calitatea serviciilor,de implicarea totala in multumirea si satisfatia partenerilor. Un partener multumit ne va cere noi oferte,noi solutii,si asa vom putea fi performanti pe termen lung. UIL CASA Imobiliare a finalizat cu succes importante tranzactii de relocare si dezvoltare a celor mai prestigioase companii nationale si internationale,printre care amintim doar cateva: Aviva Asigurari,TBIF Financial Service Group, California Fitness Limited, Premium Software Romania, Infineon Tehonologies AG,Germania,Trans Car Romania,Tester group Casa auto Iasi, Darian DRS, Grupul de farmacii ROPHARMA,Grupul de farmacii Aloe Pharma,Grupul de media Phoenix,Agentiile de pariuri sportive BET CAFÉ ARENA,Grupul Attis,Grupul According,Solomon Invest,Textilla Group, Ceramica Iasi,etc.
Ne propunem sa fim foarte buni in ceea ce facem.Sa fii cel mai bun nu este suficient daca nivelul este inca scazut. Fiecare client este special pentru noi!
Puneti-ne la incercare ! Contacati-ne Acum!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu